foto

Gerald Kyd

  • nar. 1973
    Pretoria, Gauteng , Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sherlock: Přízračná nevěsta (TV film)
2010 Legacy
2006 All in the Game (TV film)
2004 Ochránce
2003 Lara Croft - Tomb Raider: Kolébka života
Principles of Lust, The
Richard II (TV film)

TV seriály

2019 Deep Water (TV seriál)
2016 Humans (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 7 (S06E07)
Epizoda 3 (S06E03)
Epizoda 2 (S06E02)
2015 The Coroner (TV seriál)
Gilt (S01E05)
2013 Bible (TV seriál)
2012 Midnight Beast, The (TV seriál)
2010 Město ztracených (TV seriál)
2005 Brief Encounters (TV seriál)
2003 Grease Monkeys (TV seriál)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1997 Underworld (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2004 In Search of Shakespeare (TV seriál)

Divadelní záznam

2011 The Cherry Orchard (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1993 Live & Kicking (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky