foto

Alan Smyth

  • nar. 1972
    Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cups & Robbers
2016 Poor Behavior
2015 The Outfield
2013 Minotaur
2010 The Fallen Faithful
2007 Botched
Vášeň a cit
2002 Bobbie's Girl (TV film)
The Last
1995 Neobvyklé dobrodružství

TV seriály

2016 Dice (TV seriál)
Ego (S01E02)
Castle na zabití (TV seriál)
Nůž v zádech (S08E18)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Střelba do vlastních řad (S02E10)
2014 Poslední loď (TV seriál)
Testy (S01E09)
2012 Grimm (TV seriál)
Three Coins in a Fuchsbau (S01E13)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
2010 Město ztracených (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Bottle Job (S02E11)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Middleman, The (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vnitřní záležitost (S05E14)
2007 Kriminálka New York (TV seriál)
Prozrazený trik (S03E18)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Anděl smrti (S04E24)
2003 The Clinic (TV seriál)
1996 Ballykissangel (TV seriál)
1989 Fair City (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace