foto

Milan Maric

  • nar. 26.9.1981 (37 let)
    Bělehrad, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Dovlatov
2016 Vlaznost
2013 Mamaroš
2011 Parade
2009 Rode u magli (TV film)
Zabranjena ljubav
2005 Mi nismo anđeli 2
2004 Diši duboko
2000 Válka živě
1998 Rane

TV seriály

2019 Drzavni sluzbenik (TV seriál)
Pet (TV seriál)
Zmurke (TV seriál)
2018 Besa (TV seriál)
Jutro će promeniti sve (TV seriál)
Oborvannaja melodija (TV seriál)
2007 Vratiće se rode (TV seriál)
2003 M(j)ešoviti brak (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace