foto

Patsy Garrett

  • nar. 4.5.1921
    Atlantic City, New Jersey, USA
  • zem. 8.1.2015 (93 let)
    Indio, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Mississippi Masala
1987 Dennis the Menace (TV film)
1978 Benji's Very Own Christmas Story (TV film)
Happily Ever After (TV film)
1977 Dobře utajený kód
1974 Benji
Pohled společnosti Parallax
1973 Wicked, Wicked
1969 Elvis: Trable s děvčaty
1964 Drahoušek

TV seriály

1973 Columbo (TV seriál)
Zločinný steh (S02E06)
1970 Nanny and the Professor (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1968 Banana Splits Adventure Hour, The (TV seriál)
1967 Moby Dick a mocný Mightor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace