foto

Amber Clayton

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Death and Life of Otto Bloom
2015 Breed (TV film)
2014 Kýchající panda
Miluj souseda svého
2013 Border Protection Squad
2012 Crawlspace
Fatal Honeymoon (TV film)

TV seriály

2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Pekelná seznamka (S09E10)
2009 John Safran's Race Relations (TV seriál)
Transplantační jednotka (TV seriál)
2008 Boj o čas (TV seriál)

TV pořady

2017 Léčitel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace