foto

Aaron Yan

  • nar. 20.11.1985 (34 let)
    Tchaj-wan

Biografie

Aaron Yan, narozený 20. listopadu 1986, je taiwanský zpěvák, model a herec. Je členem taiwanské pop-skupiny Fahrenheit. Aaron vyrůstal do pěti let s rodiči v USA, poté se přestěhovali zpět na Taiwan. Mluví mandarínsky a anglicky a je schopný dorozumět se i japonsky a kantonsky. Dříve studoval žurnalistiku a anglický jazyk, ale kvůli své kariéře studia přerušil.

Shinko

Herecká filmografie

Filmy

2016 Guo Nian Hao

TV seriály

2019 Please Give Me a Pair of Wings (TV seriál)
2016 Hou Cai Niao De Can Lan Shi Dai (TV seriál)
2014 Ai Shang Liang Ge Wo (TV seriál)
2013 Jiu Shi Yao Ni Ai Shang Wo (TV seriál)
2012 給愛麗絲的奇蹟 (TV seriál)
2011 Yang guang tian shi (TV seriál)
2010 Si shen shao nu (TV seriál)
愛似百匯 (TV seriál)
2009 Zhong ji san guo (TV seriál)
2008 Pi li MIT (TV seriál)
2007 Zhong ji yi jia (TV seriál)
2005 E zuo ju zhi wen (TV seriál)
Zhong ji yi ban (TV seriál)
2004 An shi ai mei hui (TV seriál)