foto

Jiro Wang

  • nar. 24.8.1981 (38 let)
    Taipei, Tchaj-wan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ta chung ča
The Faces of My Gene
2017 Security
2016 Cupid Arrow
Dai dai ji hua
Foolish Plans
2014 Broadcasting Girl
Mystery
2013 My Beautiful Kingdom
My Boy 4 Friends

TV seriály

2015 Singles Villa (TV seriál)
The Crossing Hero (TV seriál)
2013 KO One: Re-act (TV seriál)
Yuan lai shi mei nan (TV seriál)
2012 Jie jie li zheng xiang qian zou (TV seriál)
Jue Dui Darling (TV seriál)
KO One Return (TV seriál)
2011 Yang guang tian shi (TV seriál)
2009 Ai jiu zhai yi qi (TV seriál)
Tao hua xiao mei (TV seriál)
Zhong ji san guo (TV seriál)
2008 Fan Kun Pa! Tan Chao (TV seriál)
2007 Ezuoju 2 wen (TV seriál)
Zhong ji yi jia (TV seriál)
2006 Hua Yang Shao Nian Shao Nu (TV seriál)
2005 E zuo ju zhi wen (TV seriál)
Zhong ji yi ban (TV seriál)
2004 Di ba hao dang pu (TV seriál)