foto

David Wellington

  • nar. 1963
    Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2008 Doživotní trest (TV film)
2000 Tragédie letu 111 (TV film)
1999 Nepokojní duchové (TV film)
1996 Long Day's Journey Into Night
1993 I Love a Man in Uniform
1990 A Touch of Murder
1989 Junk Shop
Three Steps to Heaven
1988 Nostalgia
The Carpenter
Without Work: Killing Time

TV seriály

2019 Soumrak templářů (TV seriál)
Road to Chartres (S02E05)
Equal Before God (S02E04)
Vikingové (TV seriál)
Ragnarok (S05E20)
Co se děje v jeskyni (S05E19)
2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
Password (S02E11)
2017 Orphan Black (TV seriál)
Let the Children & the Childbearers Toil (S05E04)
Beneath Her Heart (S05E03)
Vikingové (TV seriál)
Země bohů (S05E02)
Král Rybář (S05E01)
Saving Hope (TV seriál)
Dr. Dustiny (S05E01)
2016 Orphan Black (TV seriál)
Human Raw Material (S04E05)
2015 Saving Hope (TV seriál)
Heart of Stone (S04E05)
All the Pretty Horses (S03E18)
Rookie Blue (TV seriál)
Svatba (S06E11)
2014 Saving Hope (TV seriál)
Heaven Can Wait (S03E01)
Broken Hearts (S02E18)
43 Minutes (S02E14)
další epizody (4)
Rookie Blue (TV seriál)
Navždy (S05E11)
Smlouva s ďáblem (S05E07)
Všechno jen podle ní (S05E02)
další epizody (4)
2013 Saving Hope (TV seriál)
I Watch Death (S02E01)
Rookie Blue (TV seriál)
Když jsou vidět hvězdy (S04E13)
Pátek třináctého (S04E07)
Návrat domů (S04E02)
další epizody (4)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Pink Clouds (S01E13)
Heartsick (S01E08)
Contact (S01E02)
další epizody (4)
Rookie Blue (TV seriál)
Nikdy víc (S03E13)
Rukojmí (S03E12)
Návrat domů (S03E06)
další epizody (5)
2011 Rookie Blue (TV seriál)
Boží vůle (S02E13)
Na očích (S02E06)
Krvavý úplněk (S02E03)
2010 Rookie Blue (TV seriál)
Tajné nasazení (S01E13)
Holka roku (S01E09)
V potu tváře (S01E07)
další epizody (5)
2008 Would Be Kings (TV seriál)
2005 Queer as Folk (TV seriál)
Fuckin' Revenge (S05E11)
Anything in Common (S05E09)
2003 Queer as Folk (TV seriál)
Drugs, Sex and Lies (S03E12)
2002 Večerník (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Out with a Whimper (S02E20)
You Can Leda Girl to Pussy (S02E17)
...Wherever That Dream May Lead You (S02E05)
2001 Queer as Folk (TV seriál)
Good Grief! (S01E19)
Smells Like Codependence (S01E07)
1991 The Hidden Room (TV seriál)

Scenáristická filmografie

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace