foto

R. Wright Campbell

  • nar. 9.6.1927
    Newark, New Jersey, USA
  • zem. 21.9.2000 (73 let)
    Monterey, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1969 Kapitán Nemo a podmořské město
1967 Hells Angels on Wheels
1964 Maska rudé smrti
Tajná invaze
1963 The Young Racers
1960 A Terrible Beauty
1958 Machine-Gun Kelly
Teenage Cave Man
1957 Gun for a Coward
Man of a Thousand Faces
Quantez
1955 Pět pušek

TV seriály

1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 Bronco (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Henry Fonda Presents the Star and the Story (TV seriál)
1954 Medic (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1963 The Young Racers
1955 Cell 2455 Death Row
Pět pušek

TV seriály

1953 Letter to Loretta (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1990 Where Pigeons Go to Die (TV film) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace