foto

Adolph Green

  • nar. 2.12.1914
    Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 23.10.2002 (87 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1966 Loistokaupunki (TV film) - divadelní hra
1964 Dolarová manželství
1960 Bells Are Ringing - scénář, divadelní hra
1958 Auntie Mame
1955 It's Always Fair Weather
1952 Zpívání v dešti
1949 Písně z Broadwaye - původní scénář
Ve městě
1947 Good News

TV seriály

1966 ABC Stage 67 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Zkouška ohněm
1991 Candide (TV film)
1989 Chci domů
1984 Hrát za každou cenu
1982 Můj oblíbený rok
1980 Simon
1944 Greenwich Village

TV seriály

1994 Frasier (TV seriál)
Konec zášti (S02E10)

Dokumentární

2004 That's Entertainment!: The Masters Behind the Musicals

Host

TV pořady

1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky