foto

Martin Suter

  • nar. 29.2.1948 (71 let)
    Zurich, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2015 Odvrácená strana měsíce - kniha
2014 Der Koch - kniha
2012 Der Teufel von Mailand (TV film) - kniha
2010 Der Letzte Weynfeldt (TV film) - kniha
Je n'ai rien oublié - kniha
2009 Lila, Lila - kniha
2006 Dokonalý přítel - kniha

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2008 La grande librairie (TV pořad)
2006 Wickerts Bücher (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky