foto

Michael Gempart

  • nar. 21.4.1941 (77 let)
    Winterthur, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Malá čarodějnice
2014 O jedné dívce
2012 Noční křik
2009 Dr. Hope - Eine Frau gibt nicht auf (TV film)
2008 König Lear (divadelní záznam)
2006 Solange Du hier bist
2005 Boris the Diamond Catcher (studentský film)
Nevěsta na jeden den (TV film)
2003 Good bye, Lenin!
2001 Studers erster Fall (TV film)
1993 Brandnacht
Jeanmaire - Ein Stück Schweiz (TV film)
1992 Záblesk
1989 Noch ein Wunsch (TV film)
1988 Gekauftes Glück
Šuani
1985 Koncert pro Alici
Muž, který zradil (TV film)
1984 Podoba čistě náhodná
Wenn ich mich fürchte
1983 Flucht nach vorn
Schwarze Spinne, Die
1982 Der Besuch der alten Dame (TV film)
Euch darf ich's wohl gestehen (TV film)
Kazetová láska
1981 Boot ist voll, Das
1980 Olověná doba
1978 Ursula (TV film)
1977 Lehme si Letscht, Em (TV film)
Planübung (TV film)
Vertreibung aus dem Paradies, Die
1976 Margarete in Aix (TV film)
1970 Baal (TV film)
Der Portland-Ring (TV film)
1969 Sjezdař
1967 Der Werbeoffizier (TV film)

TV seriály

2012 Tenká černá linie (TV seriál)
2011 Hubert a Staller (TV seriál)
2000 Donna Leon (TV seriál)
1991 Unsere Hagenbecks (TV seriál)
1987 Heimatmuseum (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
Rette mich, wer kann (TV seriál)
1984 Der eiserne Weg (TV seriál)
1983 Engel auf Rädern (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 Parole Chicago (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Privatdetektiv Frank Kross (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace