foto

Jozef Longauer

  • nar. 8.2.1941 (78 let)
    Senica, Slovenský stát
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Král sokolů
1998 Dožinky (TV film)
1995 Cik-cak cik-cak-bum (TV film)
1994 Noc je môj nepriateľ (TV film)
1992 Adam a Anna (TV film)
1991 Dido (TV film)
Rozruch na onkológii (TV film)
1990 Okresné blues
R.S.C.
Vianočná spomienka (TV film)
1989 Hovoriť na Silvestra pravdu (TV film)
1988 Žaba (TV film)
1987 Hrdina západu (TV film)
1986 Nepokojný mier (TV film)
1985 Tichá radosť
1984 Drevená krava (TV film)
1982 Na konci diaľnice
1980 Nevera po slovensky
1979 Cnostný Metod
1977 Louis Pasteur (TV film)
1976 Rozdelení
1975 Fantastická žena (TV film)
Pomsta (TV film)
Tetované časom
Život na úteku
1974 Operácia Raketa (TV film)
1973 Šíre more (TV film)
1972 Deň sa začína pred úsvitom (TV film)
Tie malé výlety
1971 Úklady a láska (TV film)
1970 Zločin slečny Bacilpýšky
1969 Čierna minúta
1966 Siedmy kontinent

TV seriály

1975 Nepokojná láska (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace