foto

Susan Seidelman

  • nar. 11.12.1952 (67 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Návaly pod košem
2011 Musical Chairs
2005 Klub osamělých v Boynton Beach
2004 Ranč (TV film)
2002 Moc a láska (TV film)
2001 Odpoledne s Gaudím
1999 Chladné klima (TV film)
1996 Tales of Erotica
1995 Barefoot Executive, The (TV film)
1994 Dutch Master, The
1992 Confessions of a Suburban Girl
1989 Cookie
Ďáblice
1987 Chlap na míru
1985 Hledám Susan. Zn.: Zoufale
1982 Smithereens

TV seriály

2006 Electric Company, The (TV seriál)
2005 Stella (TV seriál)
1999 Znovu na světě (TV seriál)
One for the Money (E04)
1998 Sex ve městě (TV seriál)
Těhotenský večírek (S01E10)
Síla ženského sexu (S01E05)
Sex bez závazků (S01E01)
1996 Předčasné vydání (TV seriál)
Thief Swipes Mayor's Dog (S01E05)

Dokumentární

2009 Madonna: Celebration - The Video Collection (video kompilace)

Hudební videoklipy

1985 Madonna: Into the Groove (hudební videoklip)

Producentská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1992 Confessions of a Suburban Girl

Dokumentární

2018 To nejlepší z 80. let (TV seriál)
2014 Reel Herstory: The Real Story of Reel Women
2010 Blank City
2004 In the Company of Women (TV film)
2002 Independent View (TV seriál)
1988 Calling the Shots
1982 Chambre 666 (TV film)

Scenáristická filmografie

Střihačská filmografie

Filmy

1982 Smithereens

Fanoušci tvůrce