foto

Eric Ambler

  • nar. 28.6.1909
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • zem. 22.10.1998 (89 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1990 The Care of Time (TV film) - kniha
1984 Art von Zorn, Eine (TV film) - kniha
1975 Journey Into Fear - kniha
1964 Topkapi - kniha
1947 Vražedné pochybnosti - kniha
1944 Hotel Reserve - kniha
The Mask of Dimitrios - kniha
1943 Background to Danger - kniha
Cesta do strachu - kniha

TV seriály

1966 Journey Into Fear (TV seriál) - kniha
1963 Epitaph for a Spy (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

1943 The New Lot

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace