foto

Carsten Bjørnlund

  • nar. 28.6.1973 (47 let)
    Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Weihnachten im Schnee (TV film)
2018 En affære
Herr und Frau Bulle: Tod im Kiez (TV film)
2017 Cesta časem
2014 All Inclusive
2013 Střelec
Vykonavatel (TV film)
2011 ID:A
Labrador
Věc: Počátek
2010 Milí lidé
2008 Comeback
Jízdenka do Korsoru
2005 Den rette ånd
2004 Nechte maličkých...
2003 Arven
2002 Debutanten

TV seriály

2020 Rita (TV seriál)
Kaos (S05E08)
Søen (S05E07)
Grænser (S05E06)
další epizody (8)
2018 Liberty (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
2017 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 9 (S03E09)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
další epizody (9)
2015 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)
Rita (TV seriál)
Testen (S03E08)
Aftenskole (S03E04)
Sponsorbarnet (S03E03)
2014 Dědictví (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
2013 Rita (TV seriál)
Ukrudt (S02E08)
Rollemodellen (S02E07)
Den første kærlighed (S02E06)
další epizody (8)
2012 Rita (TV seriál)
Moderen (S01E08)
Prinsessen (S01E07)
Hykleren (S01E06)
další epizody (8)
2011 Ti, co vraždí (TV seriál)
Tělo v lese 2/2 (E02)
Tělo v lese 1/2 (E01)
2009 Pact (TV seriál)
Vražda (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
2008 Album (TV seriál)
Summerovi (TV seriál)
2006 Anna Pihl (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Skjulte spor (TV seriál)

Dokumentární

2000 Vystavení

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky