foto

Reiley McClendon

  • nar. 11.3.1990 (29 let)
    Baton Rouge, Louisiana, USA

Biografie

Reiley McClendon (rodným jménem Eric Reiley McClendon II.) se narodil rodičům Ericovi a Holly 11. března 1990 v Baton Rouge v Lousianě. Později vyrůstal v Roselandu. Má mladší sestru Olivii. Měří 188 centimetrů.

Zájem o herectví projevil již ve čtyřech letech. Reiley se s matkou odstěhoval do Los Angeles díky jeho první herecké roli. Když bylo Reileymu šest let, jeho rodiče se rozhodli natrvalo přestěhovat do Kalifornie, aby mu mohli splnit jeho přání být hercem.

Poprvé se před kamerou objevil jako čtyřletý v seriálu POHOTOVOST. Proslavil se především díky menší herecké roli ve filmu PEARL HARBOR a filmu MALÍ LETCI, kde si zahrál po boku Jesseho Jamese. Zazářil také ve filmu DOBRÁK BEN, ve kterém hrál dvanáctiletého Marka Wedloa, který se snaží ochránit medvěda před nebezpečnými pytláky.

Reiley odmaturoval na střední škole Grace Brethren v červnu 2007. Kromě herectví má v oblibě sport. Rád jezdí na kole, hraje golf, volejbal a basketbal. Umí hrát na bubny a doma se ve volném čase učí hrát na kytaru. Oženil se 10. června 2011.

Makaveli777

Herecká filmografie

Filmy

2017 Time Trap
2016 Shangri-La Suite
Tell Me How I Die
The Perfect Daughter
2015 If I Tell You I Have to Kill You
2014 Dawn
Outpost 37
2013 Abandoned Mine
2010 Dirty Girl
2009 Podezřelá
Safe Harbor (TV film)
2008 Danny Fricke (TV film)
Malí letci
2006 Lenexa, 1 Mile
Southern Comfort (TV film)
Starší syn
2005 Sny o bizonech (TV film)
The Nickel Children
2003 Dobrák Ben: Černé zlato (TV film)
Recept za milion dolarů (TV film)
2002 Dobrák Ben (TV film)
2001 Pearl Harbor
2000 Danny and Max
Kid
Muž jiné ženy (TV film)
Neodvolatelná mise (TV film)

TV seriály

2018 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Joyride (S10E11)
2016 Closer: Nové případy (TV seriál)
Morální riziko (S05E07)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Homecoming (E12)
2014 The Fosters (TV seriál)
Things Unknown (S02E01)
Adoption Day (S01E21)
Metropolis (S01E20)
další epizody (7)
2013 Mezi životem a smrtí (TV seriál)
To byl den (E07)
The Fosters (TV seriál)
Consequently (S01E02)
Kravaťáci (TV seriál)
Staré rány (S02E11)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Poté (S10E15)
2012 Vegas (TV seriál)
Exposure (E08)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
2008 Uklízeč (TV seriál)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Padlé idoly (S07E17)
2006 Médium (TV seriál)
Doctor's Orders (S02E12)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrt ve veřejném zájmu (S05E05)
2005 Just Legal (TV seriál)
Zoey 101 (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Identita (S06E12)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poručnictví (S03E09)
2002 Everwood (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Hlava plná starostí (S08E15)
1999 The Norm Show (TV seriál)
1998 Loď lásky (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Halloween (S01E05)
Případ pro Sam (TV seriál)
Domov za vraždu (S03E08)
1994 Dotek anděla (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace