foto

Peter Friedman

  • nar. 24.4.1949 (68 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 5 Doctors
2015 Keep in Touch
2014 Knives
2013 Vedlejší účinky
2011 Coming Up Roses
2010 Harvest
Láska a jiné závislosti
2009 Breaking Upwards
The Messenger
2008 Synecdoche, New York
2007 Beze mě: Šest tváří Boba Dylana
Divoši
Spinning Into Butter
2006 Unconscious
Ve stínu pravdy
2004 Pánem svého koutku
2003 Výplata
2002 Moc a láska (TV film)
Two Against Time (TV film)
2001 Animální přitažlivost
2000 Dokonalá vražda, dokonalé město (TV film)
1997 Rabínova dcera (TV film)
1996 Ještě na to máme!
Střelila jsem Andyho Warhola
1995 Heidi Chronicles, The (TV film)
Safe
1994 Záblesk ve tmě
1992 Spolubydlící
1991 Guilty Until Proven Innocent (TV film)
1988 Sedmé znamení
1985 Finnegan Begin Again (TV film)
1984 Piaf (TV film)
1983 Daniel
Rage of Angels (TV film)
1981 Pán velkoměsta
1980 Vánoční zlo

TV seriály

2017 The Path (TV seriál)
Providence (S02E07)
For Our Safety (S02E06)
Why We Source (S02E05)
další epizody (6)
2016 High Maintenance (TV seriál)
The Path (TV seriál)
The Future (S01E04)
A Homecoming (S01E03)
The Era of The Ladder (S01E02)
2015 Aféra (TV seriál)
205 (S02E05)
203 (S02E03)
202 (S02E02)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
God Mode (S02E22)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
666 Park Avenue (TV seriál)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
2006 Heist (TV seriál)
2005 Posel ztracených duší (TV seriál)
2002 Baby Bob (TV seriál)
Beze stopy (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1991 Brooklyn Bridge (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1988 Hothouse (TV seriál)
1987 Days and Nights of Molly Dodd, The (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1976 The Muppet Show (TV seriál)

TV pořady

1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace