foto

Ted Emery

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Kath & Kimderella
2005 Da Kath & Kim Code (TV film)
2003 The Honourable Wally Norman
1999 Craic, The
1997 D Generation: The Bottom Drawer, The
1996 Eric (TV film)
1993 Making of Nothing, The (TV film)
1991 Turn It Up

TV seriály

2009 Whatever Happened to That Guy? (TV seriál)
2008 Bed of Roses (TV seriál)
2007 Kath & Kim (TV seriál)
Wedding of the Century (S04E08)
Lust (S04E07)
Roots (S04E06)
další epizody (8)
2004 Hamish & Andy (TV seriál)
Kath & Kim (TV seriál)
99% Fat Free (S03E08)
Foxy on the Run (S03E07)
High and Dry (S03E06)
další epizody (8)
2003 Welcher & Welcher (TV seriál)
Kath & Kim (TV seriál)
The Hideous Truth (S02E08)
The Shower (S02E07)
Another Announcement (S02E06)
další epizody (8)
2002 Kath & Kim (TV seriál)
The Wedding (S01E08)
Party (S01E07)
Money (S01E06)
další epizody (8)
1999 Late Report, The (TV seriál)
1998 Micallef Program, The (TV seriál)
1994 Jimeoin (TV seriál)
1993 Full Frontal (TV seriál)
1992 Bligh (TV seriál)
1989 Fast Forward (TV seriál)
Kavárna Akropolis (TV seriál)
1988 D Generation Goes Commercial, The (TV seriál)

TV pořady

2004 Dancing with the Stars (TV pořad)
2001 World Comedy Tour: Melbourne 2001, The (TV pořad)
1990 Tonight Live with Steve Vizard (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

1991 Turn It Up

TV seriály

1989 Fast Forward (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1993 Full Frontal (TV seriál)
1989 Fast Forward (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 The Bazura Project (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky