foto

David Collins

  • nar. Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Včelka Mája: Medové hry
2016 Red Christmas
2011 Silencer
The Umbilical Brothers: Heaven by Storm
2007 The Umbilical Brothers: Don't Explain
2004 Speedmouse: Live from the Sydney Opera House (divadelní záznam)

TV seriály

2017 The Letdown (TV seriál)
2006 The Upside Down Show (TV seriál)
1994 The Ferals (TV seriál)
1992 Bananas in Pyjamas (TV seriál)

Dokumentární

1999 Tajemství smrti: Vzestup a pád F. A. Leuchtera jr.

TV pořady

2007 The Sideshow (TV pořad)
1996 Good News Week (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2004 Speedmouse: Live from the Sydney Opera House (divadelní záznam)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Silencer
2004 Speedmouse: Live from the Sydney Opera House (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace