foto

Nancy Coleman

  • nar. 30.12.1912
    Everett, Washington, USA
  • zem. 18.1.2000 (87 let)
    Brockport, Monroe County, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Where Evil Dwells
1969 Slaves
1953 Aquel hombre de Tánger
1947 Mourning Becomes Electra
Violence
1946 Devotion
Her Sister's Secret
1944 In Our Time
1943 Hranice temnoty
1942 Kings Row
Osudová cesta
The Gay Sisters
1941 Dangerously They Live

TV seriály

1976 The Adams Chronicles (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1959 Play of the Week (TV seriál)
1957 True Story (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)
The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1955 Star Tonight (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
Valiant Lady (TV seriál)
1952 Campbell Playhouse (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
1949 The Silver Theatre (TV seriál)
1948 The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Dokumentární

1947 Unusual Occupations

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace