foto

Jonny Rees

  • nar. 21.3.1968 (49 let)
    Wigan, Lancashire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Antisocial.app
Tom a Jerry: Willy Wonka a továrna na čokoládu
2015 Forsaken
2014 Batman: Útok na Arkham
Pošťák Pat
2013 Khumba
2012 Foodfight!
Rogue (TV film)
Scooby Doo a cirkus vlkodlaků
Tom a Jerry: Robin Hood a Veselý Myšák
2011 Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna
2010 Dantovské peklo
Tom a Jerry: Sherlock Holmes
2009 Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
Star Trek
2008 Dr. Dolittle 4
2007 Beowulf
Piráti z Karibiku: Na konci světa
2006 Bratz: Passion 4 Fashion - Diamondz
Garfield 2
2005 Final Fantasy VII: Advent Children
Góóól!
Mr. & Mrs. Smith
2003 Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly
2001 Megiddo: The Omega Code 2
Na konci všech válek
1997 Titanic
1988 Madame Sousatzká

TV seriály

2015 Lví hlídka (TV seriál)
2014 Star Wars Povstalci (TV seriál)
2013 Beware the Batman (TV seriál)
2012 Alcatraz (TV seriál)
Doteky osudu (TV seriál)
Městečko Záhad (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Kilimandžáro (S01E08)
The High Fructose Adventures of Annoying Orange (TV seriál)
Tron: Povstání (TV seriál)
2011 Zpověď (TV seriál)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
Ben 10: Ultimate Alien (TV seriál)
Generator Rex (TV seriál)
Gigantic (TV seriál)
G.I. Joe - Odpadlíci (TV seriál)
Rybičky (TV seriál)
Scooby Doo: Záhady s.r.o. (TV seriál)
2009 Otravný pomeranč (TV seriál)
Trust Me (TV seriál)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Ben 10: Alien Force (TV seriál)
Knight Rider - Legenda se vrací (TV seriál)
Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Valentine (TV seriál)
2007 Invaze buranů (TV seriál)
Phineas & Ferb (TV seriál)
2006 Dexter (TV seriál)
Legion of Super Heroes (TV seriál)
2005 Ben 10 (TV seriál)
Bratz (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Jake in Progress (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
The Boondocks (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Velké dítě (S05E15)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 3: 4:00 a.m.-5:00 a.m. (S03E16)
Day 3: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S03E15)
Day 3: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S03E14)
další epizody (7)
2003 Evil Con Carne (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Reno 911! (TV seriál)
Teen Titans (TV seriál)
2002 Co nového Scooby-Doo? (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Heavy Gear: The Animated Series (TV seriál)
Invader ZIM (TV seriál)
Mummy: The Animated Series, The (TV seriál)
2000 Jackie Chan Adventures (TV seriál)
1999 Báječní Stevensovi (TV seriál)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
Thornberryovi na cestách (TV seriál)
1997 Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
The Angry Beavers (TV seriál)
1993 Akta X (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
1989 The Paradise Club (TV seriál)
1986 Bread (TV seriál)
Brush Strokes (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

1989 Heat Is On, The

TV pořady

2002 Summer Music Mania 2002 (TV pořad)
2001 Teen Choice Awards 2001, The (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Playhouse uvádí - Oběť (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace