foto

Albert Maltz

  • nar. 28.10.1908
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 26.4.1985 (76 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Oklamaný - původní scénář
1974 Hangup
1973 Scalawag
1971 Oklamaný
1970 Dva mezci pro slečnu Sáru
1957 Short Cut to Hell - původní scénář
1955 Ed Martin vypovídá - divadelní hra
1953 Roucho
1950 Zlomený šíp
1948 Obnažené město
1947 The Red House
1946 Plášť a dýka
1945 Pride of the Marines
The House I Live In
1943 Směr Tokio
1942 Revolver na prodej
1932 Afraid to Talk - divadelní hra

Dokumentární

1943 Seeds of Freedom

Spisovatelská filmografie

Filmy

1960 Dlouhý den v krátkém životě (TV film) - kniha

Herecká filmografie

Dokumentární

2011 Reagan - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace