foto

Aaron Korsh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Pearson (TV seriál)
Kravaťáci (TV seriál)
One Last Con (S09E10)
Everything's Changed (S09E01)
2018 Kravaťáci (TV seriál)
Managing Partner (S08E10)
Motion to Delay (S08E09)
Right-Hand Man (S08E01)
2017 Kravaťáci (TV seriál)
Skin in the Game (S07E01)
Quid Pro Quo (S06E15)
She's Gone (S06E11)
2016 Kravaťáci (TV seriál)
P.S.L. (S06E10)
To Trouble (S06E01)
25th Hour (S05E16)
2015 Kravaťáci (TV seriál)
Denial (S05E01)
Víc než hezká tvář (S04E16)
2014 Kravaťáci (TV seriál)
Máš padáka (S04E07)
Raz dva tři teď! (S04E01)
Není cesty ven (S03E16)
další epizody (4)
2013 Kravaťáci (TV seriál)
Dohoda (S03E01)
Válka (S02E16)
2012 Kravaťáci (TV seriál)
Konec tajemství (S02E01)
2011 Kravaťáci (TV seriál)
Tvrdý souboj (S01E12)
Vnitřní boj (S01E03)
Pilot (S01E01)
2010 The Deep End (TV seriál)
2007 Bejbybum (TV seriál)
2005 Láska, s.r.o. (TV seriál)
1997 Třeba mě sežer (TV seriál)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Pearson (TV seriál)
The Fixer (E10)
The Rival (E09)
The Political Wife (E08)
další epizody (10)
Kravaťáci (TV seriál)
One Last Con (S09E10)
Thunder Away (S09E09)
Prisoner's Dilemma (S09E08)
další epizody (16)
2018 Kravaťáci (TV seriál)
Managing Partner (S08E10)
Motion to Delay (S08E09)
Coral Gables (S08E08)
další epizody (11)
2017 Kravaťáci (TV seriál)
Skin in the Game (S07E01)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2019 Kravaťáci (TV seriál)
One Last Con (S09E10)

Fanoušci tvůrce