foto

Graeme Manson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Crazy Canucks (TV film)
2001 Lucky Girl (TV film)
1998 Rupert's Land
1997 Kostka

TV seriály

2020 Snowpiercer (TV seriál)
2017 Orphan Black (TV seriál)
To Right the Wrongs of Many (S05E10)
One Fettered Slave (S05E09)
Guillotines Decide (S05E08)
další epizody (10)
2016 Orphan Black (TV seriál)
From Dancing Mice to Psychopaths (S04E10)
The Mitigation of Competition (S04E09)
The Redesign of Natural Objects (S04E08)
další epizody (10)
2015 Orphan Black (TV seriál)
History Yet to Be Written (S03E10)
Insolvent Phantom of Tomorrow (S03E09)
Ruthless in Purpose, and Insidious in Method (S03E08)
další epizody (10)
2014 Orphan Black (TV seriál)
By Means Which Have Never Yet Been Tried (S02E10)
Things Which Have Never Yet Been Done (S02E09)
Variable and Full of Perturbation (S02E08)
další epizody (10)
2013 Orphan Black (TV seriál)
Endless Forms Most Beautiful (S01E10)
Unconscious Selection (S01E09)
Entangled Bank (S01E08)
další epizody (10)
2011 Endgame (TV seriál)
Být Erikou (TV seriál)
If I Could Turn Back Time (S04E06)
2010 The Bridge (TV seriál)
Flashpoint (TV seriál)
Whatever It Takes (S03E04)
2006 Rent-a-Goalie (TV seriál)
1999 The City (TV seriál)
1998 Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Snowpiercer (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace