foto

Avrum Jacobson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Malarek
1988 Rodinný sraz

TV seriály

2014 Taxi Brooklyn (TV seriál)
2011 Endgame (TV seriál)
2010 Doylův okrsek (TV seriál)
2009 The Listener (TV seriál)
2008 Odvážný Crusoe (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
The Sounds of Science (S04E12)
Unbottled (S04E09)
Hearts and Minds (S04E07)
2007 ReGenesis (TV seriál)
Adrift (S03E11)
I Dream of Genomes (S03E04)
Strangers in the Night (S03E03)
2006 ReGenesis (TV seriál)
The End (S02E13)
Lethargica (S02E12)
The Wild and the Innocent (S02E10)
další epizody (4)
2005 ReGenesis (TV seriál)
The Source (S01E10)
2004 ReGenesis (TV seriál)
The Secret War (S01E09)
The Oldest Virus (S01E05)
Baby Bomb (S01E01)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1996 Wind at My Back (TV seriál)
1994 Cesta do Avonlea (TV seriál)
Someone to Believe In (S05E08)
1987 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1988 Rodinný sraz

Producentská filmografie

TV seriály

2007 ReGenesis (TV seriál)
Dust in the Wind (S03E02)
A Spontaneous Moment (S03E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace