foto

Catherine Bérubé

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Bomb Girls - Facing the Enemy (TV film)
2012 Vánoce s Holly (TV film)
2010 Další šance (TV film)
2009 5150 Elm's Way
Recon 2023: The Gauda Prime Conspiracy
2006 La vie secrète des gens heureux
2005 Obchod s bílým masem (TV film)

TV seriály

2020 Épidémie (TV seriál)
2019 Blood & Treasure (TV seriál)
Legacy of the Father (S01E12)
Les Newbies (TV seriál)
Terre promise (E10)
« Lost in translation » (E09)
Des péchés et des hommes (E08)
další epizody (9)
2018 Le Jeu (TV seriál)
Jouer (E10)
Sauter (E09)
Échapper (E08)
další epizody (7)
2017 The Disappearance (TV seriál)
Victor Lessard (TV seriál)
District 31 (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (6)
Království (TV seriál)
All It Cost Her... (S04E16)
Blood in the Water (S04E15)
2016 Ruptures (TV seriál)
2015 Mon ex à moi (TV seriál)
19-2 (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
Les Jeunes Loups (TV seriál)
Mensonges (TV seriál)
2013 19-2 (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (7)
2012 Cena za lidskost (TV seriál)
Partial Eclipse of the Heart (S02E12)
2011 19-2 (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (9)
2008 Sophie (TV seriál)
2007 Durham County (TV seriál)
2004 Naked Josh (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky