foto

Emily Wickersham

  • nar. 26.4.1984 (34 let)
    Kansas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Emily Kaiser Wickershamová se narodila 26. 4. 1984 v Kansasu, ale vyrůstala v Mamaronecku ve státě New York. Její kořeny však sahají do Rakouska a Švédska. Studovala na Muhlenberg College ve městě Allentown v Pennsylvánii. Studia však opustila a vzala kurzy řečnictví, aby jí pomohly podpořit kariéru. 23. 11. 2011 se vdala na Little palm island na Floridě za hudebníka Blakea Hanleyho. Má bratra Adama.

Její neznámější rolí je Rhiannon Flammerová v seriálu Rodina Sopránů (1999). Dále se objevila jako hostující herečka v seriálech Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (2001), Super drbna, Bronx is burning (oba 2007), Znuděný k smrti, Záchranka San Francisco (oba 2009). Od listopadu 2013 se objevuje v NCIS, kde byla povýšena do role hlavní postavy Eleanor „Ellie" Bishopové ještě předtím, než byl na stanici CBS odvysílán její premiérový díl Gut check (Emocionální překážka).

Objevila se také ve filmech Gardener of Eden (2007), Určitě, možná (2008), Poslední cesta, Jak jsem se ztratil (oba 2009), o rok později hrála ve filmu Nezapomeň na mě, další rok následovalo scifi drama Jsem číslo čtyři. Zatím naposledy si zahrála po boku Amandy Seyfried v thrilleru Zmizelá (2012).

Bc. Jan "noelcoward73" Šrajer

Herecká filmografie

Filmy

2015 Glitch
2012 Zmizelá
2011 Jsem číslo čtyři
2010 Nezapomeň na mě
2009 Jak jsem se ztratil
Poslední cesta (TV film)
2008 Určitě, možná
2007 Gardener of Eden
Oprah Winfrey Presents: Mitch Albom's For One More Day (TV film)

TV seriály

2018 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Date with Destiny (S15E24)
Fallout (S15E23)
Two Steps Back (S15E22)
další epizody (14)
2017 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Double Down (S15E10)
Ready Or Not (S15E09)
Voices (S15E08)
další epizody (24)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Sesterské město 2. část (S02E12)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
The Tie That Binds (S14E10)
Pay to Play (S14E09)
Enemy Combatant (S14E08)
další epizody (23)
2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Kolo osudu (S13E11)
Pokrevní bratři (S13E10)
Den u soudu (S13E09)
další epizody (25)
2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Pravidla domu (S12E10)
Na zemi (S12E09)
Vždy silný (S12E08)
další epizody (23)
2013 The Bridge (TV seriál)
Old Friends (S01E10)
Maria of the Desert (S01E04)
Rio (S01E03)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Epidemie (S11E11)
Ďábelská trojice (S11E10)
Instinkt (S11E09)
další epizody (4)
2011 Super drbna (TV seriál)
Od ano k nule (S05E01)
2009 Znuděný k smrti (TV seriál)
Případ ukradeného skateboardu (S01E04)
Záchranka San Francisco (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Závažný případ (S08E14)
2007 Bronx Is Burning, The (TV seriál)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Made in Amerika (S06E21)
Modrá kometa (S06E20)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Studené kameny (S06E11)
Kukuřičné placky (S06E08)

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)
2005 Noční Show Craiga Fergusona (TV pořad)
1993 Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace