foto

Volker Koepp

  • nar. 22.6.1944 (76 let)
    Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1990 Märkische Heide, märkischer Sand

Dokumentární

2020 Flussfahrt in Ostpreußen - Die Gilge (TV film)
2018 Seestück
2017 Wiederkehr (TV film)
2016 Kus země
2013 In Sarmatien
2012 Livland (TV film)
20 x Brandenburg - Menschen, Orte und Geschichten (TV seriál)
Im Wind (E07)
2009 24 h Berlin - Ein Tag im Leben (TV film)
Berlin-Stettin
2008 Memelland
2007 Holunderblüte
Söhne
2005 Pommerland
Schattenland - Reise nach Masuren
2004 Dieses Jahr in Czernowitz
Frankfurter Tor (TV film)
2002 Uckermark (TV film)
2001 Kurische Nehrung
1999 Pan Zwilling a paní Zuckermann
1997 7. Jahr - Ansichten zur Lage der Nation, Das (TV film)
Wittstock, Wittstock
1994 Kalte Heimat
1993 Roue (TV film)
Sammelsurium - Ein Ostelbischer Kulturfilm
1992 Neues in Wittstock
1991 Märkische Gesellschaft mbH
1990 Arkona, Rethra, Vineta - Reise zu versunkenen Orten
1989 Märkische Ziegel
1988 Feuerland
1986 An der Unstrut
Die F 96
1985 Afghanistan 1362 - Erinnerung an eine Reise
Leben in Wittstock
1982 In Rheinsberg
1981 Leben und weben
1980 Haus und Hof
1979 Am Fluß
Tag für Tag
1978 Hütes
Wittstock III
1976 Das weite Feld
Wieder in Wittstock
1975 Er könnte ja heute nicht schweigen
Mädchen in Wittstock
Slatan Dudow
1973 Grüße aus Sarmatien für den Dichter Johannes Bobrowski
Gustav J.
Musik in Scheiben
Teddy
1971 Junge Leute
Schuldner
1970 Der Oktober kam...
Die Rolle des Meisters im System der sozialistischen Betriebswirtschaft
1968 Wir haben schon eine ganze Stadt gebaut (studentský film)
1967 Sommergäste bei Majakowski

Herecká filmografie

Filmy

1998 Playboys
1994 Oben - Unten

Dokumentární

2007 Holunderblüte - vyp.
2000 Letzte Dokumentarfilm, Der
1981 Leben und weben - vyp.
1978 Wittstock III - vyp.

Producentská filmografie

Dokumentární

2018 Seestück
2016 Kus země
2012 Livland (TV film)
2007 Holunderblüte
2005 Schattenland - Reise nach Masuren

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1967 Sommergäste bei Majakowski

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky