foto

Robert E. Sherwood

  • nar. 4.4.1896
    New York City, New York, USA
  • zem. 14.11.1955 (59 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1996 Kazatelova žena - původní scénář
1964 Abe Lincoln in Illinois (TV film) - divadelní hra
1956 Gaby - divadelní hra
1955 Jupiter's Darling - divadelní hra
1953 Muž na laně
1947 The Bishop's Wife
1946 Nejlepší léta našeho života
1945 Escape in the Desert - divadelní hra
1940 Abraham Lincoln - scénář, divadelní hra
Mrtvá a živá
Valčík na rozloučenou - divadelní hra
1939 Idiot's Delight - scénář, divadelní hra
1938 Marie Antoinetta
The Adventures of Marco Polo
The Divorce of Lady X
1937 Thunder in the City
1936 Zkamenělý les - divadelní hra
1935 Strašidlo na prodej
1933 Reunion in Vienna - divadelní hra
1932 Cock of the Air
Rasputin and the Empress
Two Kinds of Women - divadelní hra
1931 Londýnský most - divadelní hra
The Royal Bed - divadelní hra
1927 The Private Life of Helen of Troy - divadelní hra
1926 Boj o vytoužené štěstí

TV seriály

1955 ITV Television Playhouse (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)

Herecká filmografie

TV pořady

1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace