foto

Stefan Gödicke

  • nar. 20.1.1970 (47 let)
    Göteborg, Göteborgs och Bohus län, Švédsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herec a zpěvák Stefan Gödick se narodil roku 1970. Studoval na Divadelní a operní škole v letech 1994 – 1997. Po ukončení studií pracoval v Riksteatern, Atelierteatern a Uppsala Stadsteater. Kromě práce v divadle také hodně působil v televizní produkci, kde se proslavil díky rolím v seriálech Kommissarie Winter (2001), Saltön (2005), Irene Huss (2007) a Andra Avenyn (2007).

Film Europe

Herecká filmografie

Filmy

2016 Beck - Gunvald (TV film)
2015 Muž jménem Ove
2013 Skumtimmen
2012 Johan Falk: Spelets regler
Rendez-vous à Kiruna
2011 Šimon a duby
2008 Irene Huss - Porcelánový koník z dynastie Tchang
2001 Gustav III:s äktenskap (TV film)

TV seriály

2016 Springfloden (TV seriál)
2010 Kommissarie Winter (TV seriál)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
2007 Andra Avenyn (TV seriál)
Upp till kamp (TV seriál)
2005 Lasermannen (TV seriál)
Saltön (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Mörkret (S01E04)
2004 Danslärarens återkomst (TV seriál)
2002 Familjen (TV seriál)
2001 Kommissarie Winter (TV seriál)
1999 Ett litet rött paket (TV seriál)
1997 Hammarkullen eller Vi ses i Kaliningrad (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace