foto

Charlie Barnett

  • nar. 4.2.1988 (32 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Stand-In
2017 Apple of My Eye
2013 Happy Sad, The
2012 Gayby
Muži v černém 3
2011 Private Romeo
2006 Circus Camp

TV seriály

2020 Arrow (TV seriál)
Green Arrow & the Canaries (S08E09)
2019 Ruská panenka (TV seriál)
Ariadna (S01E08)
Cesta ven (S01E07)
Odraz (S01E06)
další epizody (8)
Výstřední společnost (TV seriál)
Tři poháry (E10)
Duhoví válečníci (E09)
Jde do tuhého (E07)
další epizody (9)
TY (TV seriál)
Láska nebeská (S02E10)
Ex-istenciální krize (S02E07)
Sbohem buď, králíčku můj (S02E06)
další epizody (6)
Arrow (TV seriál)
Leap of Faith (S08E03)
Welcome to Hong Kong (S08E02)
2018 Valor (TV seriál)
Costs of War (E13)
Oscar Mike (E12)
Command & Control (E11)
další epizody (4)
2017 Valor (TV seriál)
Stay Frosty (E09)
About-Face (E08)
Blurred Lines (E07)
další epizody (9)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Midas naruby (S05E10)
2016 Mary + Jane (TV seriál)
Code Black (TV seriál)
Life and Limb (S02E02)
Tajnosti a lži (TV seriál)
The Truth (S02E10)
The Brother (S02E09)
The Racket (S02E08)
další epizody (10)
2015 Chicago P.D. (TV seriál)
A Little Devil Complex (S02E13)
Chicago Fire (TV seriál)
We Called Her Jellybean (S03E21)
You Know Where to Find Me (S03E20)
I Am the Apocalypse (S03E19)
další epizody (11)
2014 Chicago P.D. (TV seriál)
Chicken, Dynamite, Chainsaw (S02E04)
8:30 PM (S01E12)
At Least It's Justice (S01E10)
Chicago Fire (TV seriál)
Santa Bites (S03E10)
Arrest in Transit (S03E09)
Chopper (S03E08)
další epizody (22)
2013 Chicago Fire (TV seriál)
Not Like This (S02E10)
You Will Hurt Him (S02E09)
Rhymes with Shout (S02E08)
další epizody (24)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Merry Christmas, Etc. (S01E10)
It Ain't Easy (S01E09)
Leaving the Station (S01E08)
další epizody (10)
2011 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Mrtvola v parku (S10E06)
2010 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Gray (S12E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky