foto

Dana Stevens

  • nar. Whittier, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 The Deep Blue Good-By
2013 Bezpečný přístav
2002 Život nebo něco takového
1999 Hra snů
1998 Město andělů
1993 Záblesk ve tmě

TV seriály

2014 Bezohlední (TV seriál)
2006 What About Brian (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2009 Julie a Julia

TV seriály

2014 Bezohlední (TV seriál)
2006 What About Brian (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Smrtící léčba
1994 Nell
1992 Útěk z normálu
1991 Neskutečná cesta Billa a Teda
1988 Addicted to His Love (TV film)
Předurčena k vraždě (TV film)

TV seriály

1990 Good Grief (TV seriál)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
1982 Rodinná pouta (TV seriál)

Dokumentární

1998 Making Angels

TV pořady

1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace