foto

Katalin Berek

  • nar. 7.10.1930
    Makó, Maďarsko
  • zem. 26.2.2017 (86 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Sacra Corona
1985 Tartuffe (divadelní záznam)
1984 Král Štěpán
1982 Glória (TV film)
1981 Jegor Bulicsov és a többiek (TV film)
Rettenetes szülõk (TV film)
1979 Meztelenül (TV film)
1977 Földünk és vidéke (TV film)
Sámán
1976 Csillagok változásai (TV film)
Devět měsíců
1975 Adopce
1970 Arc
Kéktiszta szerelem (TV film)
1969 Vymrštěný kámen
1968 Byl jsi prorokem, miláčku
1967 Egy nap a paradicsomban
Ezek a fiatalok
Mondd a neved (TV film)
1966 Két nő közt (divadelní záznam)
Smrt lékaře
1965 Kár a benzinért
1964 Szeptember (TV film)
1963 Dialog
1962 Elektra (TV film)
1959 Vihar a Sycamore utcában (TV film)
1958 A szökevény
1956 Az élet hídja
Slavnostní večeře
1955 Malé světlé
1954 Pro 14 životů
1952 Tankista Andráš
1950 Kateřina se vdává

TV seriály

1993 Rizikó (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky