foto

Rolf Ripperger

  • nar. 18.2.1928
    Výmar, Německá říše
  • zem. 25.2.1975 (47 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1973 Brüder Lautensack, Die (TV film)
Die Hosen des Ritters Bredow
Tandem mit Kettmann (TV film)
1972 Fernsehpitaval - Der Fall des Prinzen von Arenberg (TV film)
Tekumseh
1971 KLK volá PTX: Červená kapela
Polizeiruf 110 - Die Schrottwaage (TV film)
Überlistete König, Der (TV film)
1970 Lieben Kinder, Die (TV film)
1969 Na cestě k Leninovi
1968 Blaulicht - Leichenfund im Jagen 14 (TV film)
Mord am Montag
1967 Fahne von Kriwoj Rog, Die
Gefrorenen Blitze, Die
Lord am Alexanderplatz, Ein
Meine Freundin Sybille
1966 Synové Velké medvědice
1965 Frühling braucht Zeit, Der
1964 Kommandant Kramm (TV film)
Černý samet
1963 Nyní i v hodinu mé smrti
Schatten und Schemen (TV film)
1962 Die Nacht auf der Autobahn (TV film)
Fernsehpitaval - Auf der Flucht erschossen (TV film)
1961 Blaulicht - Antiquitäten (TV film)
Das Kleid
Die Hochzeitsreise (TV film)
Die unbekannte Größe (TV film)
Případ Gleiwitz
Weimar liegt bei Buchenwald - vyp.
1960 Fahrt ins Blaue (TV film)
Podezřelý je můj syn
Schöne Lurette, Die
Signal in der Nacht
Světla nad močálem
Zu jeder Stunde
1959 Kabale und Liebe
1958 Ein Mädchen von 16 ½
Eskadra Netopýr
Píseň námořníků
1957 Berlín - rozdělené město
Lissy
Mord an der Grenze (TV film)
Sheriff Teddy
Tiché blesky
1956 Jedeme za babičkou
Mich dürstet
1954 Bez přístřeší
Nepřítel v laboratoři

TV seriály

1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1969 Komunista Hans Beimler (TV seriál)
1968 Rudí horolezci (TV seriál)
1967 Begegnungen (TV seriál)
1960 Heute bei Krügers (TV seriál)
1959 Blaulicht (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

1969 Auftrag für morgen (studentský film) - vyp.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky