foto

William Saroyan

  • nar. 31.8.1908
    Fresno, California, USA
  • zem. 18.5.1981 (72 let)
    Fresno, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2015 Ithaca - kniha
2007 Vyhoštění - kniha
1973 Poslík z Ithaky (TV film) - kniha
1968 Lásko, měj se hezky (TV film) - povídka
1964 L'huitre et la perle (TV film) - kniha
1961 Le massacre des innocents (TV film) - kniha
1955 Die bösen Männer - kniha
1943 Lidská komedie - kniha

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Elämäsi parhain aika (TV film) - divadelní hra
1972 Hej, vy tam (TV film) - divadelní hra
1970 Jedno kolo okolo bloku (TV film) - divadelní hra
1965 Hei siellä! (TV film) - divadelní hra
Osteri ja helmi (TV film) - divadelní hra
1964 Ein Leben lang (TV film) - divadelní hra
1961 Des unbekannten Autors ungeschriebenes Stück (TV film) - divadelní hra
1956 Das Geheimnis der Makkaroni (TV film) - divadelní hra
1954 Ein Bild fürs Leben (TV film) - divadelní hra

TV pořady

1967 NET Opera Theater (TV pořad) - divadelní hra