foto

Martín Karpan

  • nar. 3.6.1974 (45 let)
    Villa Del Parque, Buenos Aires, Argentina

Biografie

Carlos Martin Karpan je argentinský herec. Studoval obor filmová režie na univerzitě v Buenos Aires, ale uvědomil si že ho režírování nebaví. Rád se zúčastňuje karnevalů v hlavním městě Argentiny. Na střední škole účinkoval ve školních představeních. Po střední se rozhodl, že vysokou školu studovat nebude a chtěl se začít věnovat herectví. Často se maskuje, aby ho na ulici nikdo nepoznal. Jeho otec byl také herec a matka neměla zaměstnání.

Svou kariéru začal jako publicista, poté hrál v divadle pro děti. V roce 1996 hrál poprvé v dobrodružném filmu Flores amarillas en la ventanaa a filmu Žluté květy v okně. Ještě ten stejný rok se naskytla první role v telenovele El Auténtico Rodrigo Leal y Nuevo Rico a telenovele Loose. Jeho další úspěšná role byla v telenovele El Cuerpo del Deseo (2005), kde hrál darebáka Andrése Corona. V roce 2004 si zahrál v telenovele Naučím tě milovat roli Luise Carlose Lopeze. V telenovele Pravá tvář vášně hrál jednu z hlavních postav Daniela Montiela. Se společností Telemundo natočil mnoho dalších úspěšných telenovel a také hrál pravidelně v divadle.

V telenovele De Corazón poznal herečku Florencii Peña, se kterou chodil čtyři roky. Potom se seznámil s Carolinou Gómez – bývalou miss Kolumbie a také se rozešli. Díky natáčení La viuda de blanco se oženil s Zharick Leon a mají spolu syna Luciana, ale po dvou letech se rozvedli.

Hojiko

Herecká filmografie

Filmy

2017 Doble
2002 ¿Y dónde está el bebé?
1999 No muertos
1997 Momentos robados

TV seriály

2014 La Viuda Negra (TV seriál)
2011 Secretario, El (TV seriál)
2009 Kdabra (TV seriál)
2008 Pravá tvář vášně (TV seriál)
2006 La Viuda de Blanco (TV seriál)
2005 El cuerpo del deseo (TV seriál)
2004 Te voy a enseñar a querer (TV seriál)
2002 Darované srdce (TV seriál)
2000 Amor latino (TV seriál)
Buscas de siempre, Los (TV seriál)
Calientes (TV seriál)
Primicias (TV seriál)
1998 Como vos & yo (TV seriál)
Gasoleros (TV seriál)
1997 De corazón (TV seriál)
1996 Sueltos (TV seriál)
1994 Aprender a volar (TV seriál)

Dokumentární

2002 ¿Quién es Alejandro Chomski?
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace