foto

Elias Koskimies

  • nar. 6.1.1974 (47 let)
    Joensuu, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Kaappari
Přijede prezident!
2012 A to jsem jen začal
2011 Likainen pommi
2010 Päivät kuin unta (TV film)

TV seriály

2016 The Videocats (TV seriál)

TV pořady

2021 Uuden Musiikin Kilpailu 2021 (TV pořad)
2015 Koomikot (TV pořad)
2014 Tuubi (TV pořad)
2013 Jussi Gaala 2013 (TV pořad)
2010 Toisenlaiset frendit (TV pořad)
2008 K-70 (TV pořad)
2005 Sillä silmällä (TV pořad)
2004 Suomen Robinson (TV pořad)
2002 Popstars (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2012 A to jsem jen začal
2011 Likainen pommi
2010 Päivät kuin unta (TV film)

TV seriály

2016 The Videocats (TV seriál)
2008 Presidentin kanslia (TV seriál)

TV pořady

2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2005 Sillä silmällä (TV pořad)

Producentská filmografie

Filmy

2012 A to jsem jen začal

TV pořady

2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Uutishuone (TV seriál)
Pelkistettyä todellisuutta (E12)
Njet, njet (E11)
Syksyn sävel (E10)

Dokumentární

2011 Tuomas Enbuske - Sivistyksen käsikirja (TV seriál)
Elokuva (E14)

Host

TV pořady

2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2012 Hyvät ja huonot uutiset (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Maria! (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2002 Runoraati (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky