foto

Gary Dauberman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • To (2017)

    - Cary Fukunaga bol prvým režisérom, ktorý mal stáť za filmom. Za jeho pôsobenia bol dokonca do role Denbrougha (Jaeden Lieberher) obsadený Ty Simpkins. Od projektu však odstúpil pre neschválenie požadovaného rozpočtu. Po jeho odchode sa o pozíciu uchádzal Mike Flanagan, ale neuspel, tiež bratia Dufferovci, tí boli nanešťastie viazaní so seriálom Stranger Things (2016). Zatiaľ čo sa hľadal nový režisér, Andres Muschietti prebral scenár a doplnil do neho viacero scén z knižnej predlohy. Finálnu verziu ešte poupravil Gary Dauberman, ktorý naopak pár scén zredukoval, aby sa film zmestil do stanoveného rozpočtu. (Steny94)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 It: Chapter 2
2018 Sestra
2017 Annabelle 2: Zrození zla
2016 V domě
Vlci za dveřmi
2015 Hell Hath No Fury
2014 Annabelle
2008 Ďáblova bažina
2007 Krvežíznivé opice
Pavučina hrůzy (TV film)

TV seriály

2019 Swamp Thing (TV seriál)
2016 The Terrestrial (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace