foto

Midi Lidi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Prezident Blaník
2012 Podsvětí
Polski film
2010 Heart Beat 3D
2009 Protektor

TV seriály

2017 Kancelář Blaník (TV seriál)
Zeman, Trump & Comp. (2) (S05E17)
Zeman, Trump & Comp. (1) (S05E16)
Toníčku, nevzlykej (S05E15)
další epizody (16)
2016 Žrouti (TV seriál)
Epilog (E09)
Souboj titánů: Finále (E08)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Mikuláš (S05E01)
熊猫获胜 ! (S04E14)
Čapí hnízdo (S04E13)
další epizody (14)
2015 Kancelář Blaník (TV seriál)
Tony is back (S04E01)
Chráněná dílna (S03E17)
Selfíčko s Gerem (S03E16)
další epizody (18)
2014 Kancelář Blaník (TV seriál)
Štědrý sen (S02E13)
Prostě Krnda (S02E12)
První máma (2) (S02E11)
další epizody (27)

Dokumentární

2014 Pirátské sítě
Televise bude! (TV film)
2011 Marijiny
Závod ke dnu
2010 Český mír

Hudební videoklipy

2016 Midi Lidi - Lux (hudební videoklip)
Midi Lidi - Na co nesmíš zapomenout (hudební videoklip)
2013 Midi Lidi: Doktor (hudební videoklip)
2012 Midi Lidi - Rád vařim (hudební videoklip)
2009 Midi Lidi - Pokoj (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Dokumentární

2017 Apollo 2016 (TV film)
2014 MIDI LIDI (koncert)
2010 For Semafor

TV pořady

2015 Kombo (TV pořad)
2013 Tečka páteční noci (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(21)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace