foto

Jan Drbohlav

  • nar. 3.2.1968 (49 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Bratříček Karel
2010 Habermannův mlýn
2006 Swingtime (TV film)
2004 In nomine patris (TV film)
2001 Chytit vítr (TV film)
2000 Gambit (TV film)
1998 Bloček (TV film)
Ex offo (TV film)
1995 Klekání zvoníme (TV film)
Malostranské humoresky
1992 ...a odpusť jim jejich viny (studentský film)

TV seriály

2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Bláznova smrt - 2. část (E12)
Bláznova smrt - 1. část (E11)
Na dosah ruky - 2. část (E10)
další epizody (12)
Přístav (TV seriál)
Všechno dobrý (S04E14)
Jedno tělo, jedna duše (S04E12)
Dítě s pomlčkou (S04E09)
další epizody (5)
2016 Jetelín (TV seriál)
Šikulové (E08)
Mišák vs. Godzilla (E03)
Přístav (TV seriál)
Rybolap (S03E15)
Šneci po Burgundsku (S03E12)
Rallye Zátoka (S03E09)
další epizody (15)
2015 Přístav (TV seriál)
Tichá hospoda (S01E32)
Bursíkovy brikety (S01E29)
Mona Lisa ze Zátoky (S01E25)
další epizody (9)
2012 Gympl s (r)učením omezeným (TV seriál)
Hozená rukavice (S01E25)
Oko za oko (S01E19)
Vraťte se domů (S01E15)
další epizody (6)
2010 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Šťastní a veselí (S06E32)
Dva v jednom (S06E29)
Zkouška Hofmanem (S06E21)
další epizody (5)

Režijní filmografie

TV pořady

1999 Noc s Andělem (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace