foto

Martin Smolka

  • nar. 11.8.1959 (59 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2008 Daleko do Nashvillu (TV film)
2005 Eden - Zlatá karta (TV film)
Kousek nebe
2003 Sentiment
2001 Nachové plachty
1989 Vojtěch, řečený sirotek

TV seriály

2005 Eden (TV seriál)
Zlatá karta (E01)

Dokumentární

2009 Druhý život dřeva
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace