foto

Lachlan Nieboer

  • nar. 11.9.1981 (39 let)
    Epsom, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Princezna z cukrárny: Zase vyměněná
2019 Malá ríša
2018 Královská romance (TV film)
2017 Vražedný instinkt
2016 The Unfolding
2015 Identicals
2013 Charlie musí zemřít
2012 Kříž cti
Suspension of Disbelief
2009 Vivaldi, the Red Priest
2007 Boys Life 6

TV seriály

2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Place Vendôme (E05)
2011 Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
2008 Torchwood (TV seriál)
Exit Wounds (S02E13)
Fragments (S02E12)

Dokumentární

2006 Torchwood Declassified (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky