foto

Lachlan Nieboer

  • nar. 11.9.1981 (36 let)
    Epsom, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Trendy
2016 The Unfolding
2015 Identicals
2013 Charlie musí zemřít
2012 Kříž cti
Suspension of Disbelief
2009 Vivaldi, the Red Priest
2007 Boys Life 6

TV seriály

2011 Panství Downton (TV seriál)
Episode #2.2 (S02E02)
2008 Torchwood (TV seriál)
Exit Wounds (S02E13)
Fragments (S02E12)

Dokumentární

2006 Torchwood Declassified (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace