foto

Lyle Workman

  • nar. 21.10.1957 (62 let)
    San Jose, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Good Boys
2018 Manžel na zkoušku
2016 Santa je pořád úchyl
2014 Šéf
2013 Kouzelníci
Našrot
2012 Jako za starejch časů
Prci, prci, prcičky: Školní sraz
2011 Win Win
2010 Dostaň ho tam
2009 Kšeftaři
2008 Kopačky
Yes Man
2007 Superbad
2005 40 let panic
2004 Woman at the Beach
2001 Ranaři

TV seriály

2020 The Bold Type (TV seriál)
Tearing Down the Donut Wall (S04E05)
Babes in Toyland (S04E04)
Marathon (S04E03)
další epizody (5)
2019 The Moodys (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Hodný holky (TV seriál)
King (S02E13)
Jeff (S02E12)
Lovná sezóna (S02E11)
další epizody (8)
2018 The Bold Type (TV seriál)
We'll Always Have Paris (S02E10)
2017 Crashing (TV seriál)
Artie Lange (S01E01)
Sun Records (TV seriál)
Finishing School (E08)
No Favors Here (E07)
Who They Were Meant to Be (E06)
další epizody (8)
The Bold Type (TV seriál)
Carry The Weight (S01E10)
Before Tequila Sunrise (S01E09)
If You Can't Do It With Feeling (S01E04)
další epizody (6)
Love (TV seriál)
Back in Town (S02E12)
On Lockdown (S02E01)
2016 Love (TV seriál)
Konec začátku (S01E10)
Co vyplývá z tabulky (S01E09)
Závěrečná píseň (S01E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2018 Epilogue: Kingdom Come: Deliverance
2014 The Green Girl

TV pořady

2001 Dinner for Five (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2016 Love (TV seriál)
Začátek (S01E01)

Fanoušci tvůrce