foto

Wolfgang Liebeneiner

  • nar. 6.10.1905
    Lubomierz, Dolní Slezsko, Německá říše
  • zem. 28.11.1987 (82 let)
    Mödling, Niederösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1984 Montagsgeschichten (TV film)
1983 Der Mustergatte (TV film)
Garten, Der (TV film)
1980 Das Drehbuch (TV film)
1979 Götz von Berlichingen mit der eisernen Hand
1977 Chinesische Wunder, Das
1976 Kleine Hofkonzert, Das (TV film)
1973 Eine egoistische Liebe (TV film)
Plaza Fortuna (TV film)
Schwarzwaldmädel (TV film)
Verwandte sind auch Menschen (TV film)
1972 Der Hutmacher
1971 Aus Mangel an Beweisen (TV film)
Besuch auf einem kleinen Planeten (TV film)
Die sieben Ohrfeigen (TV film)
Eine konsequente Frau (TV film)
1969 Mamsell Nitouche (TV film)
Vanillikipferln (TV film)
Wenn süß das Mondlicht auf den Hügeln schläft
1968 Die Rivalin (TV film)
Ein ehrenwerter Herr (TV film)
Smrt Joa Indiána
1967 Betrug der Zeiten (TV film)
Keine Angst vor Kolibris (TV film)
Schloß in Schweden, Ein (TV film)
1966 Der Glückstopf (TV film)
Polenblut (TV film)
Towarisch (TV film)
Um Lucretia (TV film)
1965 Die Schelme im Paradies (TV film)
1964 Jetzt dreht die Welt sich nur um dich
Liebeshändel in Chioggia (TV film)
Schwejk's Flegeljahre
1961 Letzte Kapitel, Das
1960 Eine Frau fürs ganze Leben
Ich heirate Herrn Direktor
Ingeborg
Schlußakkord
1959 Jacqueline
Meine Tochter Patricia
1958 Die Trapp-Familie in Amerika
Sebastian Kneipp
Taiga
1957 Auf Wiedersehen, Franziska!
Immer, wenn der Tag beginnt
Königin Luise
1956 Die Trapp-Familie
Waldwinter
1955 Ich war ein häßliches Mädchen
Urlaub auf Ehrenwort
1954 ...und ewig bleibt die Liebe
Auf der Reeperbahn nachts um halb eins
Die schöne Müllerin
Heilige Lüge, Die
1953 Das tanzende Herz
Die Stärkere
Tobias Knopp, Abenteuer eines Junggesellen
1952 1. April 2000
1951 Das Tor zum Frieden
Der blaue Stern des Südens
Ďáblice
1950 Meine Nichte Susanne
Rozdělený byt
Wenn eine Frau liebt
1949 Liebe '47
1945 Das Leben geht weiter
Kolberg
1943 Großstadtmelodie
1942 Die Entlassung
1941 Druhé já
Žaluji
1940 Bismarck
Die gute Sieben
1939 Slaměný klobouk
Ziel in den Wolken
1938 Du und ich
Yvette
1937 Versprich mir nichts!
Vzorný manžel

TV seriály

1982 Gastspieldirektion Gold (TV seriál)
1978 Ein Mann für alle Fälle (TV seriál)
Mirjam und der Lord vom Rummelplatz (TV seriál)
1972 Die Abenteuer des braven Soldaten Schwejk (TV seriál)
1968 Dobrodružství Toma Sawyera (TV seriál)
1967 Poklad na ostrově (TV seriál)
Die Entscheidung (E04)
1966 Poklad na ostrově (TV seriál)
Das Blockhaus (E03)
Der Schiffskoch (E02)
Der alte Freibeuter (E01)

Dokumentární

1981 Gustav Knuth - Ein Mime wird 80 (TV film)

Divadelní záznam

1963 Mittagswende (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky