foto

Karl Fager

  • nar. 3.6.1883
    Helsinky, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 30.6.1962 (79 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1962 Pikku Suorasuu
1958 Sven Tuuva
Už nikdy nebude zítra
1957 1918
Risti ja liekki
1956 Juha
1955 Kaunis Kaarina
1954 Niskavuoren Aarne
Opri
1952 Kuollut mies kummittelee
Niskavuoren Heta
1951 Pitkäjärveläiset
1950 Katarina kaunis leski
Tanssi yli hautojen
1949 Isäntä soittaa hanuria
Katupeilin takana
Pikku pelimannista viulun kuninkaaksi
Prinsessa Ruusunen
1948 Laitakaupungin laulu
Laulava sydän
Onnen-Pekka
1947 Harald Handfaste
Hedelmätön puu
Kultamitalivaimo
Kuudes käsky
Naiskohtaloita
Suopursu kukkii
1946 Kirkastuva sävel
Kultainen kynttilänjalka
1945 Anna Liisa
Matkalla seikkailuun
Ristikon varjossa
Suomisen Olli yllättää
1944 Suomisen Olli rakastuu
Sylvi
Vaivaisukon morsian
1943 Suomisen taiteilijat
Tyttö astuu elämään
Yrjänän emännän synti
1942 Oi, aika vanha, kultainen...!
Rantasuon raatajat
Suomisen Ollin tempaus
1941 Perheen musta lammas
1940 Oi, kallis Suomenmaa
Yövartija vain...
1939 Halveksittu
Jumalan tuomio
Sedm bratří
Takki ja liivit pois!
1938 Nummisuutarit
Olenko minä tullut haaremiin
Rykmentin murheenkryyni
Syyllisiäkö?
Tulitikkuja lainaamassa
1937 Asessorin naishuolet
Kuin uni ja varjo
Kuriton sukupolvi
Lapatossu
1936 Kaikenlaisia vieraita
Onnenpotku
Pohjalaisia
1935 Roinilan talossa
Syntipukki
1934 Meidän poikamme ilmassa - me maassa
1933 Ne 45000
Pikku myyjätär
Voi meitä! Anoppi tulee
1932 Olenko minä tullut haaremiin!
1931 Aatamin puvussa... ja vähän Eevankin
Rovastin häämatkat
Tukkipojan morsian
1930 Kahden tanssin välillä
Kajastus
1929 Korkein voitto
Meidän poikamme
1928 Tukkijoella
1927 Noidan kirot
Vaihdokas
1924 Myrskyluodon kalastaja
Suursalon häät
1923 Koskenlaskijan morsian
Kun isällä on hammassärky
Rautakylän vanha parooni
Ševci z Nummi
1922 Anna-Liisa
Rakkauden kaikkivalta - Amor Omnia
1921 Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa
1920 Ollin oppivuodet
1913 Sylvi
1911 Hyökyaaltoja
1907 Salaviinanpolttajat

Dokumentární

1969 Se oli vuonna 1923 ... Kun isällä on hammassärky

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1923 Rautakylän vanha parooni

Dokumentární

1924 Polyteekkarifilmi

Scenáristická filmografie

Zvukařská filmografie

Host

TV pořady

1960 Elokuva ennen meitä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky