foto

Denis Alarkon-Ramires

  • nar. 15.2.1980 (39 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Lenin. Neodvratnost.
2018 Skokan
2017 Priključenija čoknutogo professora
2016 30 svidanij
2015 Nasledniki
2013 Záhada Hory mrtvých
2012 Astra, ja ljublju těbja
Válka špionů
2011 Bespridannica (TV film)

TV seriály

2017 Děmon revoljucii (TV seriál)
2016 Sofija (TV seriál)
2014 Běsy (TV seriál)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky