foto

Carlos Montilla

  • nar. 21.8.1965 (52 let)
    Caracas, Venezuela
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Spark
2015 The Boatman
2000 Mágica aventura de Óscar, La
1996 Wedding Bell Blues
1988 Mujer de fuego
1987 Oveja negra, La

TV seriály

2016 Jane the Virgin (TV seriál)
Chapter Forty-Three (S02E21)
2010 El Fantasma de Elena (TV seriál)
2005 Láska k zbláznění (TV seriál)
2002 Trapos íntimos (TV seriál)
2001 Nejdražší poklad (TV seriál)
2000 Mariú (TV seriál)
1998 Aunque me cueste la vida (TV seriál)
1993 Sirena (TV seriál)
1992 Loba herida, La (TV seriál)
1990 Carmen querida (TV seriál)
1989 Rubí rebelde (TV seriál)
1988 Alma mía (TV seriál)
Primavera (TV seriál)
1984 Topacio (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace