foto

Joel Rinne

  • nar. 6.6.1897
    Asikkala, Finské velkoknížectví, Ruské impérium
  • zem. 3.12.1981 (84 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Veturi (divadelní záznam)
1970 Päämaja
1969 Vodkaa, komisario Palmu
1967 Madame de... (TV film)
1966 Lokki (TV film)
Vai mitä Joe (TV film)
1965 Teatterituokio: Joutsenlaulu (TV film)
Teatterituokio: Professori Taranne (TV film)
1964 Kustaa III (TV film)
1963 Viimeinen ääninauha (TV film)
1962 Tähdet kertovat, komisario Palmu
1961 Kaasua, komisario Palmu!
Kultainen vasikka
Tunnetteko Linnunradan? (TV film)
1960 Ida Aalbergin ja Lauri Kivekkään häät (TV film)
Omyl komisaře Palmua
1959 Pekka ja Pätkä mestarimaalareina - a.z.
1957 Ensi-illan jälkeen (TV film)
Niskavuori taistelee
1956 Muuan sulhasmies
Tyttö tuli taloon
1955 Rakas lurjus
1954 Niskavuoren Aarne
1953 Huhtikuu tulee
Tyttö kuunsillalta
1952 Kuollut mies kummittelee
Yhden yön hinta
1950 Isäpappa ja keltanokka
Tapahtui kaukana
1949 Kalle-Kustaa Korkin seikkailut
1948 Hormoonit valloillaan
Kilroy sen teki
1947 Hedelmätön puu
Pikku-Matti maailmalla
1945 Kolmastoista koputus
Valkoisen neilikan velho
1944 Kartanon naiset
Kuollut mies vihastuu
1943 Miehen kunnia
Proměněné srdce
Syntynyt terve tyttö
1942 Kuollut mies rakastuu
Yli rajan
1941 Jos oisi valtaa...
Perheen musta lammas
Poikamies-pappa
Suomisen perhe
Täysosuma
1940 Melodie mládí
Suotorpan tyttö
1939 Halveksittu
Sedm bratří
1938 Nummisuutarit
Olenko minä tullut haaremiin
Syyllisiäkö?
Tulitikkuja lainaamassa
1937 Ja alla oli tulinen järvi
Kuin uni ja varjo
1936 VMV 6
1934 Meidän poikamme ilmassa - me maassa
Minä ja ministeri
1932 Olenko minä tullut haaremiin!
1931 Aatamin puvussa... ja vähän Eevankin
Rovastin häämatkat
1928 Miekan terällä
Nuori luotsi
1926 Murtovarkaus
1923 Koskenlaskijan morsian
Rautakylän vanha parooni
1921 Kiljusen pojat koulussa
Se parhaiten nauraa, joka viimeksi nauraa

Dokumentární

2008 Helsinki, ikuisesti - a.z.
1997 Nyrkin ja hellan välissä - a.z.
1989 Paljain jaloin (TV film) - a.z.
1976 Suomalaisen elokuvan tarina (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky