foto

R.C. Sherriff

  • nar. 6.6.1896
    Kingston upon Thames, Surrey, Anglie, Velká Británie
  • zem. 13.11.1975 (79 let)
    Esher, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1976 Stíhači, na start! - divadelní hra
1963 The Long Sunset (TV film) - divadelní hra
The White Carnation (TV film) - divadelní hra
1959 Hemma klockan sju (TV film) - divadelní hra
1958 Miss Mabel (TV film) - divadelní hra
1956 Wo war David Preston?
1955 Night My Number Came Up, The
Ďáblové v oblacích
1952 Home at Seven - divadelní hra
1951 Není cesty v oblacích
1950 Trio
1949 Badger's Green - divadelní hra
1948 Quartet
1947 Štvanec
1943 Forever and a Day
1942 This Above All
1941 Lady Hamiltonová - původní scénář
They Met in Bombay
1939 Sbohem, pane Chips
Čtyři péra
1938 Badger's Green (TV film) - divadelní hra
1937 The Road Back
1935 Frankensteinova nevěsta
Windfall - divadelní hra
1934 Badger's Green - divadelní hra
One More River
1933 Neviditelný muž
1931 Die andere Seite - divadelní hra
1930 Konec cesty - divadelní hra
1919 Toilers, The

TV seriály

1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace